Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring is het installeren en het onderhouden van airco’s. Tevens kunnen wij u ook een dienst leveren m.b.t. storingen. DEK Installaties levert, installeert en onderhoud airco’s voor particulieren en bedrijven. DEK Installaties werkt aan de hand van de volgende kenmerken: eerlijkheid, kwaliteit en service. Bij DEK Installaties wordt gewerkt met de best verkrijgbare machines en materialen. Airco’s van Mitsubishi en Daikin zijn volgens ons de juiste machines om mee te werken.

Wat is een airco?

Airconditioning is het reguleren van de lucht in een ruimte zoals een woonkamer, slaapkamer of een kantoorruimte. In de consumentenmarkt is de term airconditioning of airco van toepassing. Andere termen zijn klimaatregeling, klimaatregelaar, luchtbehandeling of luchtregeling maar deze termen worden meestal gebruikt in de zakelijke markt.

Met de geplaatste installatie kan de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau gehouden worden. De installatie kan dus gebruikt worden voor het koelen of verwarmen van een ruimte. Tevens kan de installatie met een filtersysteem ervoor zorgen dat de lucht gezuiverd wordt.

Onze airconditioners (airco’s) zijn goed geprijsd en van de beste kwaliteit. DEK Installatie zorgt voor een vakkundige en mooi afgewerkte installatie van deze installatie waarvan u jaren plezier zal hebben. Tevens heeft u de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij uw aankoop af te sluiten.

Verkrijgbare type airco’s

Split-unit

DEK Installaties werkt voornamelijk met split-unit airco’s. Een split-unit airco heeft een afzonderlijke unit aan de buitenzijde van een gevel of op een dak. In deze unit wordt de koelvloeistof afgekoeld.

Een split-unit airco wordt geplaatst voor gebruik in één kamer. Onze Daikin en Mitsubishi airco units zijn kwalitatief ongeëvenaard en nog eens stijlvol om te zien ook. Ten slotte zijn de units extreem stil om uw woonkwaliteit te bevorderen.

Multi split systeem

Wanneer u meerdere ruimtes wilt koelen of verwarmen dan is een multi-split systeem de oplossing. Hierin worden meerdere binnenunits gekoppeld aan een buitenunit.

Wij leveren uiterst efficiënte multi-split airconditioners van Mitsubishi en Daikin die een optimale energie-efficiëntie leveren om voor lagere energiekosten te zorgen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn een wand airco, cassette airco, plafond airco of een vloer airco.

Een multi-split airco is de ideale oplossing voor meerdere kamers, waarbij u elke binnen unit (dat kunnen er tot wel negen zijn) apart kunt biedienen.

Mobiele airconditioning

Een mobiele airco is steeds meer voorkomend en combineert alle onderdelen in een
verplaatsbare eenheid. Het vocht wordt via een dunnere slang afgevoerd en opgevangen in een condensatiebank of voert het vocht bijvoorbeeld in een dikkere luchtslang door een raam.

Een mobiele airco is makkelijk te verplaatsen naar de ruimte die u op dat moment gekoeld wilt hebben.

Om ervoor te zorgen dat u het raam wel afgesloten kunt houden voor ongedierten van buitenaf terwijl uw airco draait, zijn er verschillende afsluitsystemen voor uw raam beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer informatie over het kopen van een airco?

Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij uw situatie goed inschatten, advies geven en u voorzien van een offerte. Wij helpen u graag verder, zowel zakelijk als particulier.

Direct contact? Bel ons: 079 2033150